Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi

Vizyon: Köklü bir tarihi geçmişi ve gelenekleri olan, kendini sürekli yenileyen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata hazırlandığı, yerelde ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.

Misyon: Mersin’in en köklü eğitim kurumu olan, geleceğin başarılı ve lider bireylerini yetiştiren proje okulu olarak; Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, ileriyi görebilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, yerel, ulusal ve evrensel değerleri özümsemiş, üretken, öz güven sahibi, özgür bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: Yok
Saatler: Başlama Saati : 07:15 Bitiş Saati : 13:50
Isınma: Klima
Yabancı Dil: İngilizce,Almanca
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Bocce,Bowling,Dart, Futsal,Basketbol,Voleybol,Masa Tenisi, Badminton,Oryantiring branşlarında çalışmalar yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK
Proje Çalışmaları: TUBİTAK,GSB,ERASMUS,E-TWİNİNG
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus + 2018- TR01- KA101-055112 Eğitimde İlham Perisi Müzeler adlı projemiz başarı ile tamamlanmıştır.

Telefon - (324) 231-1303

WEB - https://mersintsgal.meb.k12.tr